Никол Станкулова се завръща идната седмица в NOVA,  за да

...
Никол Станкулова се завръща идната седмица в NOVA,  за да
Коментари Харесай

Идва ли слънчевото време? Вижте какво решение взе хубавата Н...

Никол Станкулова се завръща идната седмица в NOVA,  с цел да ни показва времето красиво. Това беше нейното второ, по-дълго неявяване, откакто преди към година роди отново дъщеричка - 3 години след първата. Този път работата не ѝ е липсвала доста, тъй като осъзнала, че най-хубавото време не зависи от метеорологичната прогноза, а като виждаш по какъв начин децата ти порастват, написа " ".

С възприятие за комизъм Никол изяснява, че поговорката “Където едно дете, там са и две ” е  измислена от човек, който не е имал две. “У дома непрекъснато би трябвало да се пази тишина, тъй като когато и да е има най-малко едно дете, чийто режим планува сън. А пък нощите - в случай че едното е с колики, другото сънува призрачен сън. Но е прелестно ”, споделя Никол. Затова този път ѝ е по-трудно да се върне в малкия екран.

Първия път Никол се появи в ефира на третия месец след раждането.  Сега е желала да преживее всички хубави моменти с дребните девойки. Предстои ѝ виновната задача да изясни на каката за какво не би трябвало да се опасява от Дядо Коледа. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР